Tjänster

 

Ledarutveckling från nuläge till nyläge

Utbildningsdag

Under utbildningsdagen får deltagaren får ta del av föreläsningar, övningar samt konkreta verktyg. Dagkonferens och deltagarmaterial ingår.

Pris: 3 600 kr/deltagare + moms.

 

Utbildning 

Utbildningen sträcker sig över tid 12-16 veckor och innefattar två till fyra utbildningsdagar. Under utbildningen arbetar deltagaren aktivt med veckouppföljning och får personlig återkoppling av utbildningsledarna. Dagkonferens och deltagarmaterial ingår. 

Pris: 24 900 kr/deltagare + moms. 
Vid enskilt deltagande tillkommer en avgift på 13 500 kr + moms. 

Individuellt stöd

För individ som genomgått utbildningen eller utbildningsdag finns det möjlighet att fortsätta med individuell veckoåterkoppling i valfritt antal månader. Bokas per månad.

Pris:  3 000 kr/mån + moms. 

Grupputveckling

Om du vill utveckla din grupp och är intresserad av att komma i kontakt med oss, för att ta del av Mitt bästa LedarJag är du varmt välkommen att kontakta oss.

Skräddarsydda lösningar

Om du är intresserad av att komma i kontakt med oss för att ta del av Mitt bästa LedarJag i ett anpassat format är du varmt välkommen att kontakta oss.

”Mitt bästa LedarJag har inte bara givit mig ovärderliga insikter och kunskaper kring ledarskap såväl i arbetslivet som privat utan gav mig också fantastiska verktyg för att kontinuerligt fortsätta att utvecklas. Upplägget med återkoppling varje vecka motiverade och utmanade mig att använda metoderna och verktygen på olika sätt och jag är övertygad om att jag kommer ha stor nytta av det jag lärt mig genom Mitt bästa LedarJag i framtiden.”

Referens Mitt bästa LedarJag Desiree Örden

Desirée Ördén

IKEA of Sweden

”Med Mitt bästa LedarJag har jag äntligen fått rätt verktyg för att leda mig själv, vilket är en förutsättning för att leda andra.”

Referens Mitt bästa LedarJag Staffan Spjuth, Visma SPCS AB

Staffan Spjuth

Senior Application Management Engineer, Visma SPCS AB

”Mitt Bästa Ledarjag är en konkret, tydlig och oerhört inspirerande utbildning.
Metoderna är enkla och hjälper dig till smartare vägar mot dina mål, oavsett område de är uppsatta i.
Tydliga vinster med Mitt bästa LedarJag är mer arbete utfört på samma gång som man får mer tid över till annat.
Utöver det har jag känt ökat energi i livet och jag ser ett klart samband till metoderna jag lärde mig på kursen.”

Peter Axtelius

Simhoppstränare, Södertälje Simsällskap

”Jag gick en endagsutbildning och är supernöjd. Redan dagen efter kunde jag börja implementera det jag lärt mig och nu några veckor senare har jag gjort ett helt nytt schema enligt deras metod, med en struktur som gör att jag får mer gjort med mindre stress.”

Katarina Ek

Butiksägare, Specsavers