Delta själv eller tillsammans med en vän – Två till priset av en

Under 2020 erbjuder vi dig att ta del av Mitt bästa LedarJag genom en mejlkurs. När du anmäler dig får du möjlighet att kostnadsfritt bjuda med en vän. Din enda motprestationen är att du ska ha tillfrågat din vän om den vill delta innan mejladressen lämnas till oss.

Varje fredag startar en ny omgång av Mitt bästa LedarJags mejlkurs. Under åtta veckor får du ett mejl med inspiration och uppgifter som du arbetar med självständigt. Mejlkursen innehåller båda avsnitten Mitt bästa jag och Tillsammans med andra.

Innehåll i Mitt bästa jag handlar bl.a. om hur du kan få bättre struktur på tillvaron, en bättre balans i livet och hur du omvandlar dina ambitioner till att ta dina prestationer till en ny nivå. Tillsammans med andra har fokus på relation, samspel och hur du använder dig själv som verktyg tillsammans med andra. Kursen är till för alla oavsett ålder, kön och yrkesroll. 

Varje fredag under åtta veckor guidar vi dig med konkreta tips på hur du skapar bättre förutsättningar i livet, både på och utanför jobbet. Metoden går lika bra att använda till utveckling inom idrott eller till förbättrade studieresultat. 

Anmälan sker via mejl till info@ledarjag.se senast onsdag samma vecka som du vill börja. Kom ihåg att ange din väns mejladress om du bjuder med någon. Ange betalmetod och vilken vecka du vill starta. Vi återkommer med en bekräftelse på att vi mottagit ditt mejl och din betalning. I bekräftelsen får du din första uppgift så att du kan sätta igång. Vår bekräftelse är även en teknisk kontroll av att vi har rätt adress till dig och att vårt mejl inte fastnar i din skräppost.
Pris: 450 kr inkl. moms.
Betalning sker via swish eller fakturering. Betalningen ska vara Mitt bästa LedarJag tillhanda senast onsdagen samma vecka.
Swishnummer: 123 508 47 69, vid swish ange i vilket namn som betalningen gjordes.
Fakturering: Ange fullständig faktureringsadress samt organisationsnummer eller personnummer.

Kursen bygger på ditt eget engagemang och hur du väljer att ta dig an våra tips och utmaningar. 

Välkommen
Sandra & Anna